Industriële verhuis

Enkele machines of uw ganse productie verhuizen? Bij dergelijke opdrachten komt er veel meer kijken dan enkel de machines van A naar B brengen. De machines elektrisch afkoppelen, demonteren, monteren, uitlijnen en waterpas zetten, etc. terwijl de productie (gedeeltelijk) moet blijven draaien.

Uw mensen beschikken niet altijd over de nodige competenties en tijd om dergelijke opdrachten uit te voeren. Wij beschikken over een breed arsenaal aan materiaal om deze opdrachten goed en veilig uit te voeren. Door onze jarenlange expertise zijn wij in staat om de timing accuraat in te schatten zodat u hierop kan anticiperen.

Wij proberen u steeds een totaalpakket aan te bieden met onder meer:

  • Machines demonteren
  • Machines intern doorvoeren
  • Machines laden, transporteren en lossen
  • Machines monteren
  • Machines positioneren en waterpas zetten.

Wij verhuizen zowel nationaal als internationaal

image

Handling

Laden en lossen van vrachtwagens, inclusief intern doorvoeren en geografisch opstellen van machines. Ook volledige montage en demontage van projecten kunnen wij voor onze rekening nemen.

image

Lifting

Wijn zijn toonaangevend voor indoor en outdoor hijswerkzaamheden en gespecialiseerd in hijsen in kleine ruimtes en ruimtes met beperkte hoogte. Met gespecialiseerd materiaal zoeken wij voor u de gepaste hijsoplossing.

image

Moving

Wij organiseren en verzorgen complete industriële verhuizingen alsook gespecialiseerd machinetransport.