Pick and carry kranen

Pick and carry kranen zijn niet meer weg te denken in de sector van industriële verhuizingen. Dit type kraan kan ingezet worden voor specifieke hijsopdrachten alsook voor het verplaatsen van lasten in de hijs. Wij kunnen deze pick and carry kranen aanbieden van 10tm tot en met 55tm. Voor deze kranen kozen we resoluut voor een elektrische aandrijving. Hierdoor kunnen wij onze kranen inzetten in de kleinste ruimtes en in alle sectoren. Al onze pick and carry kranen zijn uitgerust met diverse opties zoals fly jibs, extra lier over fly jib, etc.

Ook hier beschikken wij over enkele pick and carry kranen die voorzien zijn van cold store olie en non-marking banden waardoor deze ook in diepvriestemperaturen kunnen ingezet worden.

Vandendorpe - Pick & Carry kranen samen

Ontdek ook de rest van ons machine- en wagenpark

image

Handling

Laden en lossen van vrachtwagens, inclusief intern doorvoeren en geografisch opstellen van machines. Ook volledige turn-key verhuis projecten inclusief montage en demontage kunnen wij voor onze rekening nemen.

image

Lifting

Wij zijn toonaangevend voor indoor en outdoor hijswerkzaamheden en gespecialiseerd in het hijsen in kleine ruimtes en ruimtes met beperkte hoogte. Met gespecialiseerd materiaal zoeken wij voor u de gepaste hijsoplossing.

image

Moving

Wij organiseren en verzorgen complete industriële verhuizingen alsook gespecialiseerd machinetransport.