Heftrucks

Wij beschikken over meer dan 30 heftrucks met een hefvermogen van 2,5 tot 25 ton. Hierbij maken wij een duidelijk onderscheid tussen thermische- en elektrische heftrucks. Wij zullen altijd gaan voor een zo compact mogelijke heftruck met een maximale hefcapaciteit. Dit laat ons toe om onze klanten altijd een oplossing te kunnen bieden, zélfs in de kleinste ruimtes.

Elektrische heftrucks worden voornamelijk ingezet in de voedingssector, farmaceutische sector, chemische industrie, auto-industrie, etc.

Bovendien zijn de meeste van onze elektrische heftrucks voorzien van cold store olie en non marking banden waardoor deze ook in diepvriestemperaturen kunnen ingezet worden.

Vandendorpe - Heftrucks samen

Ontdek ook de rest van ons machine- en wagenpark

image

Handling

Laden en lossen van vrachtwagens, inclusief intern doorvoeren en geografisch opstellen van machines. Ook volledige turn-key verhuis projecten inclusief montage en demontage kunnen wij voor onze rekening nemen.

image

Lifting

Wij zijn toonaangevend voor indoor en outdoor hijswerkzaamheden en gespecialiseerd in het hijsen in kleine ruimtes en ruimtes met beperkte hoogte. Met gespecialiseerd materiaal zoeken wij voor u de gepaste hijsoplossing.

image

Moving

Wij organiseren en verzorgen complete industriële verhuizingen alsook gespecialiseerd machinetransport.