Laden en lossen

U heeft een nieuwe machine gekocht inclusief installatie? Vaak wil een machine leverancier dan toch nog beroep doen op lokale mensen voor het lossen van de machines van de vrachtwagen. Wij beschikken over een groot machinepark met heftrucks die beschikken over verschillende hefvermogens en specificaties (brede mast, smalle mast, etc). We beschikken eveneens over diverse hijskranen om de machines op een veilige manier te lossen.

U heeft uw machine verkocht en zelf transport geregeld maar u beschikt niet over de juiste materialen om de machine op de vrachtwagen te krijgen? Met onze heftrucks en/of hijskranen zorgen wij ervoor dat de machines veilig en op een correcte manier geladen worden.

image

Handling

Laden en lossen van vrachtwagens, inclusief intern doorvoeren en geografisch opstellen van machines. Ook volledige turn-key verhuis projecten inclusief montage en demontage kunnen wij voor onze rekening nemen.

image

Lifting

Wij zijn toonaangevend voor indoor en outdoor hijswerkzaamheden en gespecialiseerd in het hijsen in kleine ruimtes en ruimtes met beperkte hoogte. Met gespecialiseerd materiaal zoeken wij voor u de gepaste hijsoplossing.

image

Moving

Wij organiseren en verzorgen complete industriële verhuizingen alsook gespecialiseerd machinetransport.