Machineverplaatsing

Machines intern verplaatsen is een job waarvoor heel veel precisie vereist is. Het is dan ook een zeer ruim begrip. Staat uw machine door trillingen niet meer perfect in lijn? Dan komen wij ter plaatse en bekijken samen met u hoe we de machine opnieuw op zijn juiste positie krijgen.

U wilt uw machine één meter of naar de andere kant van uw fabriek verplaatsen? Wij doen steeds al het mogelijke om de productie zo weinig mogelijk te hinderen. Beschikt uw fabriek over nauwe doorgangen met veel obstakels? Dan komen wij op voorhand de locatie bekijken. Zo zijn we zeker dat onze mensen over het juiste materiaal beschikken om de job zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Door onze jarenlange expertise zijn wij in staat om de timing accuraat in te schatten zodat u hierop kan anticiperen. Uw productie zo snel mogelijk weer “running” krijgen is ons doel!

image

Handling

Laden en lossen van vrachtwagens, inclusief intern doorvoeren en geografisch opstellen van machines. Ook volledige turn-key verhuis projecten inclusief montage en demontage kunnen wij voor onze rekening nemen.

image

Lifting

Wij zijn toonaangevend voor indoor en outdoor hijswerkzaamheden en gespecialiseerd in het hijsen in kleine ruimtes en ruimtes met beperkte hoogte. Met gespecialiseerd materiaal zoeken wij voor u de gepaste hijsoplossing.

image

Moving

Wij organiseren en verzorgen complete industriële verhuizingen alsook gespecialiseerd machinetransport.